Nvidia kartınız "çakma" mı

Güncelleme Tarihi:

Nvidia kartınız çakma mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2011 09:54

Nvidia GPU'ya sahip ekran kartınızın sahte olmadığından emin misiniz? İşte önemli uyarı...

Haberin Devamı

NVIDIA bugün, grafik kartlarının gerçek NVIDIA GeForce GPU'ları kullanılarak üretildiğinden emin olmak için yetkili NVIDIA GeForce kart ortaklarından satın almanın önemini yeniden hatırlattı.

GeForce EMEAI Üst Düzey Satış Direktörü Fiona Faulkner, "Yetkili ortaklardan satın almayan satıcılar, müşterilerine standardın altında ürünler verme riskini almaktadırlar. Bu, yalnızca iadeleri artıracak ve tüketiciler ile ilişkilerin bozulmasına neden olacaktır" dedi ve ekledi, "Yetkili olmayan satıcılardan parçaların satın alınması, daha düşük kalitede yongaların üst düzey parçaların altında satılması anlamına gelen süreci başlatır."

NVIDIA'nın yetkili ortaklarından bazıları ASUS, EVGA, Gainward, Gigabyte, Inno 3D, Galaxy (KFA2), Leadtek, MSI, Palit, PNY, Point of View, Sparkle ve Zotac'tır. Tam liste için bu adrese göz atabilirsiniz.

NVIDIA Türkiye kanal satış müdürü Cem Günsel "Yerel piyasada yetkili olmayan Ninja, Volar ve Timesaver gibi markalar bulunmakta. Sadece NVIDIA yetkili ortaklarının tercih edilmesini öneririz." açıklamasını yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!