Netmarble’dan yeni mobil strateji oyunu: Savaş Meydanı

Güncelleme Tarihi:

Netmarble’dan yeni mobil strateji oyunu: Savaş Meydanı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2018 11:13

Netmarble, yeni gerçek zamanlı mobil strateji oyunu Savaş Meydanı isimli oyun ile dünyanın dört bir yanından oyuncuları göğüs göğse, kıran kırana savaştığı, aksiyon dolu bir arenaya çağırıyor.

Haberin Devamı

Savaş Meydanı’nda oyuncular özgün savaş teçhizatları ve askerleri kullanarak kendi birliklerini kurup savaş stratejilerini geliştirecek ve birliklerine komuta ederek zafer kazanacaklar. Tamamen Türkçe içerik ve yerel karakterlerle oynanan Savaş Meydanı, 6 Haziran 2018 tarihinden itibaren App Store ve Google Play Store’dan indirilebilir.

Yerel kahramanların komutanı olun

Savaş Meydanı’nın Topçu Onbaşı, Kenan Komutan gibi Türkiye’ye özgü yerel karakterlere ve yerel içeriğe sahip olması Türk oyunculara ekstra oyun keyfi sunacak. Oyundaki rütbelerin gerçek askeri rütbelere göre ayarlanmış olması ise heyecanı artıracak.

Kendine özgü oynanış tarzı ve kart mekanikleri olan Savaş Meydanı, oyunculara hikaye modunda tek başına, sıralama modunda ise eş zamanlı olarak gerçek oyunculara karşı savaşma imkanı verecek.

Haberin Devamı

Zaferin anahtarı “Tarafsız Bölge”de

Savaş Meydanı’nın diğer kule savunma oyunlarından farkı, haritanın ortasında bulunan “Tarafsız Bölge” olarak adlandırılan bölgelerdir. Bu bölgeleri ele geçiren tarafın karargâhı, düşman karargâhına roket saldırısı başlatır ve karargâha yüksek hasar verir. Bu yüzden taraflar birbirlerinin karargâhına saldırırken tarafsız bölgelerin kontrolüne de önem vermeli.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!