My Hero: One's Justice incelemesi

Güncelleme Tarihi:

My Hero: Ones Justice incelemesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2018 14:21

Yüzlerce bölümden sonra yerini Boruto'ya bırakan Naruto'nun devri geçti diyebiliriz. My Hero Academia ise yeni yıldızımız -ki o bile yeni sayılmaz artık. Eğlenceli nusu ve karakterleriyle dikkat çeken bu animenin bir dövüş oyunu olmazsa olmazdı ve Bandai Namco konuya el atarak My Hero: One's Justice'ı duyurdu.

Haberin Devamı

My Hero Academia'yı izleyenlerin yakından tanıdığı birçok karaktere ev sahipliği yapan oyundaki kahramanların sıralı listesi aynen şu şekilde: All For One, All Might, Dabi, Denki Kaminari, Eijiro, Kirishima, Fumikage Tokoyami, Gran Torino, Himiko Toga, Izuku Midoriya, Katsuki Bakugo, Kyoka, Muscular, Ochaco Uraraka, Shota Aizawa, Shota Todoroki, Satin ve Tsuyu Asui. Ön sipariş bonusu olarak da Endeavor'a sahip olabiliyorsunuz. Oyun aynı Naruto oyunları gibi Cel Shade grafikler eşliğinde, tamamıyla üç boyutlu bir ortamda, bolca tekme ve yumruk eşliğinde oynanacak.

My Hero: Ones Justice incelemesi

Kahramanımızı seçtikten sonra yardımcılar da belirleyerek onları dövüşlerde yetenekleriyle konuk edebileceğiz. Birçok farklı bölüm bulunacak oyunda savaş alanlarının belirli kısımlarını patlatmak ve yeni yollar açmak da mümkün olacak. Duvarlarda koşacak, havada süzülecek ve dövüştükçe yükselen "süper barımız" dolduğunda ultra hareketimizi yaparak ekranda şahane görüntülerün belirmesini sağlayabileceğiz.
26 Ekim'de PC (Steam), PS4, Xbox One ve Switch için çıkacak olan oyunu tüm anime meraklıları takibe almalı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!