Mobil ödemenin akıllı yolu

Güncelleme Tarihi:

Mobil ödemenin akıllı yolu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2017 09:30

Mobil cüzdan ve ödeme sistemi StartersHub XO programı girişimlerinden TagPay, fiziksel kredi kartı taşıma ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Alışveriş yapılan mağazada en yüksek avantaj sunan kartı otomatik olarak gösteren TagPay, markaların sunduğu sadakat programlarından faydalanmayı kolaylaştırıyor.

Haberin Devamı

Fiziksel kart taşımaya gerek bırakmayan, alışveriş yapılan mağazadaki avantajlı kartı öne çıkartarak kullanıcısına kazanç sağlayan TagPay, kasada bekleme süresini yüzde 60 azaltıyor. Üstelik NFC ya da bluetooth kullanmadan, herhangi bir akıllı telefonla işleminizi gerçekleştirebiliyorsunuz.

Puan biriktirme, özel indirim kazanma ve biriktirilen puanları alışverişte harcama gibi avantajlar sunan sadakat programlarını kullanmak da güvenli hale geliyor. Bu sayede kullanıcılar, kasiyere marka avantaj programı kartını göstermek veya cep telefon numarasını sesli olarak söylemek zorunda kalmıyor.

StartersHub XO programı girişimi olan TagPay uygulaması ile birlikte kullanıcılar tüm işlemleri saniyeler içinde telefonları üzerinden gerçekleştirebiliyor. TagPay kullanıcıları tüm bu avantajları hem kredi kartıyla ödemesinde, hem de sadakat programlarından faydalanırken elde ediyor. 

Kredi kartının yanı sıra, markaların sunduğu avantaj kartlarının onlarcasını cüzdanda taşıma veya son derece kişisel bir bilgi olan cep telefon numarasını söyleme mecburiyetlerini ortadan kaldıran uygulama üzerinden tek tıklama ile markaların sadakat programlarına katılmak da mümkün. 

Henüz prototip aşamasındayken StartersHub’dan çekirdek yatırım alan Tuygulama, fikir sürecindeyken de TEB İcat Çıkar yarışmasında finale kalmayı başarmıştı.

Taglette kurucusu ve CEO’su Mehmet İmrak, TagPay’i geliştirirken, tüm akıllı telefonlarda çalışacak bir uygulama yapmayı hedeflediklerini söyleyerek, StartersHub’ın mentorluk desteği sayesinde ürün geliştirme süreçlerini çok daha hızlı ve akıllı bir şekilde yürütme imkanına kavuştuklarına dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!