Minecraft sonunda bunu da yapıyor!

Güncelleme Tarihi:

Minecraft sonunda bunu da yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2017 10:09

Tüm zamanların en büyük fenomenlerinden Minecraft, dur durak bilmiyor. Minecraft'ı yeni konsolda önümüzdeki ay görebileceğiz. Peki, neler değişecek?

Haberin Devamı

Geride bıraktığımız Ocak ayında Nintendo Switch konsolu için duyurulan ve tüm dünyada çok sevilen Minecraft, Nintendo Switch konsolu için kesin çıkış tarihi yayınlandı.

Minecraft oyununun Nintendo Switch konsolu için ilk duyurulduğu zaman internet üzerinden oynanıp oynanamayacağı bilinmiyordu. Fakat günler geçtikçe Minecraft oyununun Nintendo Switch üzerinden online oynanılabileceği kesinleşti.

Minecraft oyununu tıpkı diğer platformlarda olduğu gibi online olarak oynayabileceksiniz. Fakat şu anlık Nintendo Switch konsolunda çoklu modda sadece sekiz oyuncu aynı anda oynayabilecek.

Çoklu modun yanı sıra PlayStation konsolunda Minecraft'ı aynı anda bölünmüş ekranlarda oynayabiliyorduk. Bu özelliği Nintendo Switch konsolunda görmek isteyen Minecraft severlere güzel bir haber verelim, bu özellik Nintendo Switch konsolunda da olacak.

Haberin Devamı

11 Mayıs'ta Nintendo Switch sürümü çıkacak oyunun Nintendo Switch'e çıkarılmasında, daha önce Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One, Playstation 4, PS Vita ve Wii U konsollarına çıkaran 4J Studios'un büyük katkısı olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Microsoft kısa süre önce Minecraft oyununa kullanıcıların kendi oluşturdukları skinleri ve haritaları satabileceği bir market özelliği getirerek, Minecraft oyuncularına para kazanma imkanı sunmuştu. Fakat bu özellik Nintendo Switch konsoluna şimdilik gelmeyecek. (shiftdelete.net)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!