Microsoft Orta Doğu ve Afrika bölge yöneticileri İstanbul'da buluştu

Güncelleme Tarihi:

Microsoft Orta Doğu ve Afrika bölge yöneticileri İstanbulda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2018 19:57

Microsoft, Orta Doğu ve Afrika bölge toplantısını geçtiğimiz günlerde İstanbul’da gerçekleştirdi. 79 ülkeden 320 üst düzey yöneticinin katıldığı toplantıda Orta Doğu ve Afrika bölgesinin dijital dönüşüm yol haritası masaya yatırıldı, yeni yatırım planları ve en son teknolojik çözümler ele alındı.

Haberin Devamı

Microsoft Orta Doğu ve Afrika Bölge Başkanı Samer Abu Ltaif, Microsoft Orta Doğu ve Afrika Bölge Başkan Yardımcısı Celine Bremaud ve Microsoft Türkiye Genel Müdürü Murat Kansu’nun katılımıyla gerçekleşen toplantıya Microsoft Orta Doğu ülke müdürleri ve üst düzey yönetimi katılım gösterdi. 

Etkinlikte 79 ülkeden 320 üst düzey yönetici buluştu, Türkiye’nin de dâhil olduğuOrta Doğu ve Afrika bölgesine yönelik büyüme ve yatırım planları ele alındı. 2 gün süren toplantılarda, başta yapay zekâ olmak üzere, bulut bilişim ve IoT (nesnelerin interneti) gibi yeni teknolojik çözüm alanları ve başarılı müşteri hikâyeleri paylaşıldı. 

Microsoft Orta Doğu ve Afrika Bölge Başkanı Samer Abu Ltaif, şunları söyledi: "Orta Doğu ve Afrika'daki her ülkenin ve bu ülkelerde faaliyet gösteren sektörlerin önünde büyük dijital dönüşüm fırsatları bulunuyor.Bölgedeki birçok ülke, kamu ve vatandaşlık hizmetlerini yeniden yapılandırmaya yönelik önemli planlara sahip.Her ölçekten şirketler,operasyonlarını, müşteri bağlılığı modellerini ve hatta ürünlerini bulut ve AI gibi teknolojiler sayesinde başarıyla dönüştürüyor.Türkiye pazarındaki 25’inci yıldönümümüzü kutladığımız bu özel yılda bölge strateji toplantımızı İstanbul'da gerçekleştirmekten dolayı mutluyuz. Sadece yerelde işimizi büyütmek için değil, aynı zamanda eğitim, sağlık, erişilebilirlik ve dijital becerilerin geliştirilmesindeki etkimizi güçlendirmek içinpazardaki iş ortaklığımızı sürdüreceğiz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!