LoL’de URF ne zaman geliyor?

Güncelleme Tarihi:

LoL’de URF ne zaman geliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2017 14:32

League of Legends (LoL) oyuncularına belli zaman aralıkları ile farklı oyun modları sunuyor. Bu modların arasında oyuncuların en çok sevdiği mod olan ultra rekabet faktörü (URF) modunun ne zaman geleceği belli oldu.

Haberin Devamı

Oyuncular tarafından popüler MOBA türünde yer alan League of Legends oyuncularının en çok sevdiği oyun modu URF olarak belirlendi. Bu modda oyuncular tüm şampiyonları kullanabiliyorlar. Kullandıkları şampiyonların pasifleri ve yeteneklerinin bekleme süreleri %80 azalmış durumda oluyor. Modda mana ve enerji bedelleri de kaldırmış durumda. Aynı zamanda oyun boyunca daha fazla para kazanıyorsunuz. URF’da Nişancı (ADC) rolündeki şampiyonların geride kalmaması için saldırı hızları 2 kat artırılmış.

URF GİTTİ RURF GELDİ

Son zamanlarda League of Legends yöneticileri URF modunda değişikliğe gittiler. Artık oyuncular URF modunda kendi seçtikleri şampiyonları alamıyorlar. Sistem tarafından otomatik olarak seçilen şampiyonları kullanabiliyorlar yani Ultra Rekabet Faktörü yerine Rastgele Ultra Rekabet Faktörü oldu. Şampiyonları beğenmezseler zar bulunuyorsa hesaplarında zar atıp yine değiştirebiliyorlar şampiyonlarını. Oyuncuların en sevdiği moda böylesine bir değişikliğin gelmesi tepkileri de doğurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!