Life is Strange telefonlara geliyor!

Güncelleme Tarihi:

Life is Strange telefonlara geliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2017 13:38

DONTNOD Entertainment’ın sevilen oyunu Life is Strange’in mobil sürümü çıktı. İlk etapta iOS işletim sistemine sahip cihazlarda yayınlanan oyunun Android sürümü ise 2018’in başlarında çıkacak.

Haberin Devamı

PC platformunda bu ay Life is Strange: Before The Strom isimli son bölümü yayınlanacak oyunun mobil sürümünde de bölüm bölüm yayınlanacak. Şuan mobil sürümünde yalnızca ilk bölümü bulunuyor. Life is Strange'de, karakterimiz Max adındaki bir genci kontrol ediyoruz. Yaşadığı kasabayı terk etmek zorunda kalan karakterimiz birkaç yıl sonra geri dönüyor. Döndüğünde arkadaşı Chloe Price ile karşılaşır. Ancak arkadaşı eskisi gibi değildir.

Life is Strange telefonlara geliyor

Değişen Chloe, Max'in yokluğunda edindiği tek arkadaşı Rachel Amber'ı aramaktadır. Max'de Chloe'ye Rachel'ı aramasında yardım eder. Bu sırada Max zamanı geri alabildiğini fark eder. Bu tehlikeli macerada karakterimiz yaşanan olaylarda tercih yapmak zorunda. Oyunda yapılacak her tercih için detaylı bir şekilde düşünmek gerekiyor. Çünkü yaptığınız tercihler hikayeyi etkiliyor. Kontrolleri oldukça basit olan oyun, App Store’da 2.99 dolarlık bir fiyattan satılıyor.

BAKMADAN GEÇME!