LG G7 ve LG V30 ne zaman çıkacak?

Güncelleme Tarihi:

LG G7 ve LG V30 ne zaman çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2017 07:34

LG G7 ve V30 için çıkış tarihi ufukta göründü. Sızdırılan bilgiler ile birlikte LG'nin yeni amiral gemilerinin ne zaman çıkacağı belli oldu. İşte LG G7 ve V30 için resmi çıkış tarihi!

Haberin Devamı

LG'nin yeni amiral gemileri hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Önümüzdeki yıl kullanıcılar ile buluşacak olan V30 ve LG G7 ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı.

Güney Kore'den gelen haberlere göre yeni amiral gemilerinin ne zaman piyasaya süreceği sızdırıldı. LG yetkililerinin planına göre yeni amiral gemileri beklediğimizden daha kısa sürede karşımıza çıkabilir.

G7 ve V30 için lansman tarihini daha erkene alarak kullanıcılarla erken bir tarihte buluşacak olan LG, yeni telefonlarıyla bir türlü isteyip de ulaşamadığı rakamlara ulaşmayı hedefliyor.

Aju Business Daily'de yer alan habere göre LG V30 için çıkış tarihi önümüzdeki Ağustos ayı olarak açıklandı. Yeni LG G7 içinse çıkış tarihi Ocak 2018 olarak belirlenmiş durumda.

İlk olarak karşımıza LG V30 ile çıkacak olan Teknoloji devi yeni telefonu ile oldukça iddialı geliyor. IFA 2017 öncesi LG'nin neden böyle bir hamleye başvuracağı bilinmiyor.

Haberin Devamı

shiftdelete'in haberine göre LG G7'nin ise MWC 2018 etkinliğine boy göstermesi bekleniyor. Bu yıl kullanıcılara farklı bir deneyim sunmaya hazırlanan LG, yeni telefonları için ince eleyip sık dokumaya devam ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!