LG G6 Plus ve LG G6 Pro yolda!

Güncelleme Tarihi:

LG G6 Plus ve LG G6 Pro yolda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2017 08:05

LG, amiral gemisi G6'nın yeni varyantlarını piyasaya sürme hazırlığında. Koreli Etnews sitesine göre şirket, LG G6 Pro ve G6 Plus modellerini çok yakında piyasaya sürecek.

Haberin Devamı

LG, Şubat ayındaki MWC'de tanıttığı G6'yı yakın zamanda satışa sunmuştu. 18:9 ekranı ve oldukça ince çerçevesi ile dikkat çeken LG G6'nın G6 Plus ve G6 Pro modellerinin de Haziran ayı sonunda piyasaya sürüleceği iddia edildi.

Koreli kaynaklara göre LG yakın zamanda G6'nın iki yeni varyantını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. LG G6 Plus ve G6 Pro ismi ile gelecek olan modellerin G6'dan belirgin bir farkları yok.

LG G6 Plus ve LG G6 Pro yolda


LG G6 Plus, kablosuz şarj özelliği ve128 GB'lık dahili depolama alanı ile geliyor. LG G6 Plus'ın 890 dolar fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. 32 GB depolama alanı ile gelecek olan Pro sürümü ise 700 dolardan satılacak.

shiftdelete'in haberine göre LG G6 Pro ve LG G6 Plus modelleri LG G6 ile aynı ekran, aynı RAM ve aynı işlemciye sahip olacak. Yani LG'nin G6'da en çok eleştirildiği konu olan Snapdragon 821 işlemci iki modelde de kullanılmaya devam edecek. Her iki cihazın da Haziran ayı sonunda Güney Kore'den başlayarak satışa sunulması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!