LG G5'nin ilk görüntüsü yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

LG G5nin ilk görüntüsü yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2015 09:45

LG'nin gelecek yıl tanıtması beklenen telefonu LG G5'in ilk görüntüsü internete sızdı.

Haberin Devamı

CES 2016 tüketici elektroniği fuarı yaklaşırken LG'nin yeni amiral gemisi G5 ile ilgili ilk haberler de gelmeye başladı. Reddit kullanıcısı mobile_leaks tarafından sızdırılan görüntüdeki cihazın bir G5 prototipi olduğu iddia ediliyor. Aynı zamanda cihazın özellikleri de gün ışığına çıkmış durumda.

LG G5nin ilk görüntüsü yayınlandı


LG G5'in sözde prototipi, bütünleşik batarya ve alüminyum gövdenin yanı sıra sağ tarafta SIM + MicroSD kart yuvası ile birlikte gelecek. Aynı zamanda cihazın üst kısmında bir IR Blaster yer alması bekleniyor. G5'le ilgili son raporlarda telefonun 5.6-inç QHD ekranla gelebileceği söyleniyordu ancak yeni sızıntılar cihazın 5.3 inç QHD (1440x2560 piksel) çözünürlüklü ekrana sahip olabileceğini ortaya koyuyor.

Haberin Devamı

LG'nin yeni amiral gemisi Qualcomm Snapdragon 820 işlemci, Adreno 530 GPU ve 3GB RAM'le donatılırken, yayınlanan görüntüler bize telefonun 16 ve 8 megapiksellik çift arka kamera, lazer otofokus modülü ve kalp hızı sensörü içerebileceğini gösteriyor. Ayrıca cihazda 8 megapiksel kalitesine sahip bir ön kamera da yer alacak.

Reddit kullanıcısı ayrıca cihazın arka kısmında LG V10 modelinde olduğu gibi arka panele yerleştirilmiş güç düğmesi üzerinde bir parmak izi sensörü olabileceğini söylüyor. Bahsedilen diğer özellikler arasında USB Type-C portu, alt kısıma yerleştirilmiş hoparlör ve basınç sensörü yer alıyor.

Son sızıntılarda LG G5'in piyasaya sürülme tarihi ile ilgili herhangi bir bilgi yer almazken önceki raporlar cihazın Şubat ayında tanıtılabileceğini ortaya koyuyordu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: LG'NİN YENİ CANAVARI LG G4'TEN GÖRÜNTÜLER

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!