letgo 2016 yılının en iyi uygulamaları arasına girdi

Güncelleme Tarihi:

letgo 2016 yılının en iyi uygulamaları arasına girdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2016 10:11

letgo ‘2016 Yılının En İyi Uygulamaları’ arasında ‘En Paylaşılmaya Değer’ uygulamalardan biri oldu.

Haberin Devamı

Lokasyon bazlı ürün alım ve satımı alanında en hızlı büyüyen mobil uygulama letgo, Google tarafından yayınlanan "2016'nın En İyi Uygulamaları" arasında gösterildi. letgo bu listede 2016 yılının ‘En Paylaşıma Değer’ uygulamalarından biri oldu.

Bu listeye girmeyi başaran letgo geçen yıl Türkiye ve ABD başta olmak üzere birçok ülkede popüler bir uygulama haline geldi. Uygulama dünya çapında 30 milyon kere indirildi ve ilk yılında 13,2 milyon aktif kullanıcıya ulaştı. Şirket, 2015 yılında uygulamanın piyasaya sürülmesinden bu yana yatırımcılardan 200 milyon dolarlık finansman desteği aldı.

letgo'nun kurucu ortaklarından biri olan Alec Oxenford şu açıklamalarda bulundu: "Kullanıcıların letgo'yu sevmesinin nedeni, uygulamanın yapay zeka gibi yenilikçi teknolojilerle şık ve sezgisel bir tasarımı bir araya getirerek, lokasyon bazlı ürün alıp satmayı daha önce hiç olmadığı kadar kolaylaştırmış olması. letgo'yu kullanarak bir ürünü satışa sunmak yalnızca birkaç saniye sürüyor. Tek yapmanız gereken bir fotoğraf çekmek."

letgo, satıcının ürünlerine otomatik olarak başlık koymak ve ürünleri kategorize etmek için tescilli yapay zeka ve görüntü tanıma özelliği kullanan kendi türündeki tek uygulama. Uygulama, aynı zamanda kullanıcıların yakınlarındaki satılık ürünleri inceleyebilmelerini ve yine yakınlarındaki diğer alıcı ve satıcılarla anlık mesajlaşma yapabilmelerini kolaylaştırıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!