League of Legends'ta Clash modu ile birlikte oyun zamanı daralıyor!

Güncelleme Tarihi:

League of Legendsta Clash modu ile birlikte oyun zamanı daralıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2018 08:42

League of Legends’ın saate varan oynanış süresi, oyuna gelecek yeni bir mod ile birlikte yeni bir boyut kazanıyor. Clash modu ile birlikte oynanış süresi eskisi kadar uzun olmayacak.

Haberin Devamı

League of Legends’a yakın bir vakitte gelecek olan Clash modu, 5’e 5 bir turnuva sistemi. Sistem tarafından herhangi bir oyuncu eşleşmesinin yapılmadığı bu mod da kullanıcılar, kendi takımlarını daha önceden oluşturmak zorundalar.

Riot Games, bu mod ile alakalı detayları resmi web sitesi üzerinden iletirken, en öne çıkan şey oyunun zaman sistemindeki değişiklik oldu.

Oyuncular; Clash modunda oynarken, oyun süresi 60.dakikayı aştığı zaman oyun otomatik olarak Sudden Death özelliğini aktifleştirecek. Bu özelliğin aktifleşmesi ile birlikte minyonlar, kuleler, inhibitörler ve nexus, çok daha kolay bir şekilde yok edilebilecek.

65. dakikanın başlaması ile birlikte oyunda bulunan yapılar, kendilerine zarar vermeye başlayacaklar.

70. dakikada ise oyun, bir takımı otomatik olarak hükmen galip edecek. Lakin oyunun galip edecek takımı ne şekilde belirlediğine Riot’ın resmi dökümanında yer verilmemiş. Merakla beklenen Clash modu, 25 Mayıs tarihinde oyuncular ile buluşacak.

Haberin Devamı

shiftdelete'in haberine göre oyuncuların arkadaşlarıyla birlikte başarı basamaklarını adım adım tırmanabilecekleri yeni turnuva modu her hafta Cuma, Cumartesi ve Pazar oynanabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!