Kurumsal videolarınız artık sahipsiz değil

Güncelleme Tarihi:

Kurumsal videolarınız artık sahipsiz değil
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2011 11:33

Kurumsal içerikli videoların online dünyada tek bir adres üzerinden paylaşılabileceği, izlenebileceği ve ölçümlenebileceği bir platform olan VideoBulten.com yayın hayatına merhaba dedi.

Haberin Devamı

Türkiye’de alanında ilk ve tek olma özelliğine sahip olan platform VideoBülten.com, “Kurumsal Videolarınıza Sahip Çıkan Portal” sloganıyla pazarlama iletişimi dünyasında önemli bir boşluğu dolduracak.

www.VideoBulten.com, internet üzerinden sadece kurumsal içerikli video yayını ve bilgi dağıtımı yapıyor. “Kurumsal Videolarınıza Sahip Çıkan Portal” sloganıyla yola çıkan VideoBülten.com, kurum ve markaların haber, reklam ve tanıtım içerikli videolarını online dünyada daha geniş kitlelere yaymak, bu videoların izlenirliğini arttırmak, internet gazetecilerine, blog yazarlarına ve sosyal medya kullanıcılarına görüntülü içerik sağlayarak internet dünyasında farkındalık yaratmak amacında olan organizasyonların buluştuğu etkin bir platform olmayı hedefliyor.

VideoBulten.com Koordinatörü Hakan Demirok, online dünyanın ve sosyal medyanın kurumlar ile markalar açısından gün geçtikçe artan önemine dikkat çekerek, “Video içerikler online dünyada kurum ve markaların iletişim stratejilerinde çok daha önemli hale geldi. Kurum ve marka kaynaklı çeşitli videolar; dijital ajanslar, reklam ve iletişim danışmanlığı ajansları tarafından tıpkı basın bültenleri gibi medya kuruluşları ve bloglar başta olmak üzere sosyal medya ile yoğun biçimde paylaşılmakta… İşte biz bu videolara “VideoBülten” adını verdik. Tam bu noktada da bu videolara sahip çıkacak bir platform olan VideoBülten.com fikri doğdu ve bugün de yayın hayatına merhaba dedi” şeklinde konuştu.

Perakendeden bilişime, finanstan kozmetiğe, otomotivden gıdaya kadar farklı sektörde faaliyet gösteren organizasyonlar VideoBülten.com’a atacakları tek bir e-posta ile kurumsal olarak üye olabiliyor. Bu platform üzerinden dağıtımı yapılan kurum ve marka kaynaklı tüm video içerikler, internetteki çok sayıda içerik üreticisine ve dolayısıyla geniş kitlelere kontrollü ve sağlıklı biçimde ulaşacak.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!