Knights Chronicle’a yeni karakterler ve kostüm sistemi geldi

Güncelleme Tarihi:

Knights Chronicle’a yeni karakterler ve kostüm sistemi geldi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2018 07:19

Knights Chronicle’ın son güncellemesi ile oyuna iki yeni kahraman ve yepyeni kostüm içerikleri ekleniyor.

Haberin Devamı

RPG oyunu Knights Chronicle’a yeni kostüm sistemini ve yeni karakterleri dahil ettiği büyük bir güncelleme yayınladı.

Yeni kostümler yetenekleri artıracak

Yeni Kostüm, kahramanların sadece dış görünümlerini değiştirmekle kalmıyor aynı zamanda onların yeteneklerini de artırıyor. Özel Kostümler, yetenek etkilerini de değiştirdiği için oyuncuların ilgisini çekecek.

Güncellemelerle birlikte gelen yenilikler, kahramanların gelişimine hız kazandıracak. Yeni eklenen kostüm ile gelen rozet sistemi sayesinde oyuncular, kahramanlarının gelişimine yardımcı olacak rozetleri kostümlerine takabilecekler. Rozetler, Kostüm Rozeti zindanından elde edilebilir. Yeni eklenen Güçlenmon ile geliştirmeler artık çok daha kolay olacak.

2 yeni kahramanla tanışın

Knights Chronicle için çıkarılan son güncelleme ile iki yeni SSR dereceli Kahraman oyuna dahil edildi: Verdandi ve Nikita. Verdandi, Draiden Elitinin bir üyesi; Nikita ise Yeraltı Dünyasından bir silah tüccarı.

Haberin Devamı

Güncelleme sonrası, Kostüm güncellemesini kutlamak amacıyla katılım etkinliği ve Zindan’a giriş enerji şartını yarıya düşüren bir etkinlik başlayacak. 7 gün boyunca oyuna giren oyuncular, ödül olarak yeni bir kostüm ve 500 Kristal kazanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!