Kaybolan Airpods'ları iPhone bulacak!

Güncelleme Tarihi:

Kaybolan Airpodsları iPhone bulacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2017 12:20

iPhone'umu Bul özelliği artık kaybolan Airpods'un yerini size anında gösterecek. Bluetooth kapsama alanında kaldığı sürece kulaklığınızın o an nerede olduğunu bulma şansına sahip olacaksınız.

Haberin Devamı

AirPods, kullanılmadığı zaman güvende tutulmasını ve şarj edilmesini sağlayan özel Şarj Kutusu ile birlikte geliyor. AirPods’unuzun tekini veya ikisini birden kaybederseniz, iPhone’umu Bul özelliğini kullanarak iCloud’da oturum açmış iOS aygıtlarınızın herhangi birinin Bluetooth kapsama alanı içinde AirPods’unuzu bulabilirsiniz.

AirPods’unuz bu aygıtlardan herhangi birinin kapsama alanı içindeyse ve bulunabilir durumdaysa, aramaya başlayacağınız yeri göstermek için o aygıtın bulunduğu konum kullanılır.

Kaybolan Airpodsları iPhone bulacak

iPhone’umu Bul, bulunduğu yeri belirlemenize yardımcı olmak için AirPods’unuzun tekinde veya ikisinde birden özel olarak tasarlanmış bir ses de çıkartabilir. AirPods’unuz tüm aygıtlarınızın kapsama alanının dışındaysa, şarj edilmesi gerekiyorsa veya AirPod Kutusu’nun içindeyse, iPhone’umu Bul özelliği AirPods’un iOS aygıtınıza en son bağlandığı zamanı ve konumu göstererek size yardımcı olabilir.

iOS 10.3 veya daha yeni sürümlerde bulunan iPhone’umu Bul uygulamasından veya herhangi bir bilgisayardan icloud.com/find adresine giderek bu özelliğe erişebilirsiniz. Bu özellik, iPhone’umu Bul’un aktif olduğu bir iPhone, iPad veya iPod Touch ile birlikte kullandığınız AirPods’unuz için otomatik olarak etkinleşir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!