Kapsamlı bir inceleme: Razer Kraken Tournament Edition

Güncelleme Tarihi:

Kapsamlı bir inceleme: Razer Kraken Tournament Edition
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2018 15:38

Kraken Tournament Edition görüntü anlamında Kraken, Man O'War ve Thresher modellerinden pek farklı değil. Ancak bazı özellikleri var ki bu yazımızda bu başlıklara değineceğiz. İşte karşınızda Razer'ın yeni oyun canavarlarından Kraken Tournament Edition...

Haberin Devamı

322 gram ağırlığında ve Man O'War modelinden 50 gram daha hafif olan Kraken Tournament Edition, uzun kullanımlarda kullanıcıları rahatsız etmiyor; zira krema yumuşaklığında olan bu kulak yastıklarına uzun kullanımlarda oyuncuyu terletmemesi için soğutucu bir jel enjekte edilmesi ihmal edilmemiş.

hem 3.5mm jack hem de USB bağlantısıyla beraber kullanılabilen ürün, bilgisayarınıza USB arabirimiyle bağlandığında ise dünyanın THX Spatial Audio kullanan ilk oyun kulaklığı haline geliyor. THX Spatial Audio kullanan ilk oyun kulaklığı olan Kraken Tournament Edition, tüm oyun konsollarıyla uyumlu çalışıyor.

Kapsamlı bir inceleme: Razer Kraken Tournament Edition

Haberin Devamı

Amfi üzerindeki kontrollerden chat ve oyun sesleri arasındaki dengeyi değiştirebilirme imkanınız da bulunuyor. Son olarak müzik performansına da bakmadan olmaz. Elbette çok iyi bir müzik kulaklığı demek doğru bir yaklaşık olmayacak; zira bu ürünün ana kitlesi elbette oyuncular; ancak söz konusu müzik olduğunda 'ortalama' bir performans sergiliyor ki bu da bizce yeterli.

Oyun oynarken özellikle THX Spatial Audio açıkken inanılmaz bir sanallaştırma performansı elde ediyorsunuz. Basları fazlaca yoğunlaştırdığından müzik dinlerken kapatmakta fayda var gibi.

Ürünün fiyatına gelince... Pek çok yerde farklı fiyat etiketiyle satılıyor. Ortalam fiyatı ise 650 TL.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!