Kapsamlı bir inceleme: All-Star Fruit Racing

Güncelleme Tarihi:

Kapsamlı bir inceleme: All-Star Fruit Racing
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2018 09:42

Bu oyun hem meyve severleri, hemde kart yarışı severleri bir araya getiriyor! Oyunun yaratıcısı da zaten tam buradan yola çıkmış. “Meyveleri ve yarış arabalarını herkes sever, neden bunları bir oyunda toplamıyorum ki?”

Haberin Devamı

All-Star Fruit Racing’in biraz genç bir kitleyi hedeflediği aşikar. Meyve yeme alışkanlığı konusunda da oldukça yararlı olan oyunda “çileğin %90 su içerdiğini biliyor muydunuz” gibi faydalı bilgiler de veriliyor. Oyun oldukça renkli ve coşkulu. Hem çevrimiçi hem de çevrimdışı oynama özelliğine de sahip.

Oyunda 22 karakter var. Hepsi de meyvelerden esinlenerek oluşturulmuş. Tabii araçlar da öyle. Oyuna başlamadan önce bir eğitim veriliyor. Almanız yararınıza olacaktır, çünkü oyun gaza basıp gitme oyunu değil. Drift yapmayı öğrenmeniz, meyveleri topladıkça ne işe yaradığını kavramanızda fayda var. Ekranın köşesinde hızınız değil, meyvemetreniz var. Karpuz, kiraz, kivi, muz ve böğürtlenleri yoldan toplamanız gerekiyor. Bu meyveleri ölçülü şekilde almanız gerektiğini söylemekte yarar var, aksi taktirde bazı sonuçları olacak.

Haberin Devamı

Yarış parkurları oldukça eğlenceli, klasik düz yollar yok. Bunun yerine hortumlar, yuvarlanan variller, buz kütleleriyle karşılaşacaksınız. Hızlandırılan yüzeyler ve toplanan meyvelerle oyun, tarzının biraz dışına çıkıyor ama önemli olan eğlenmek. Oyunun belki de en iyi taraflarından biri, VR versiyonunun olması. Ancak çevrimiçi seçeneği şuanda Nintendo Switch de mevcut değil. Oyunu genç oyuncular sevebilir çünkü oldukça renkli.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!