Japon stili vampir hikayesi

Güncelleme Tarihi:

Japon stili vampir hikayesi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2017 09:04

Bloosborne 2’yi beklerken, Code Vein’le buluşmak

Haberin Devamı

“Prepare to Dine” cümlesiyle Bloodborne’cuların heyecanlanmasına neden olan Bendai Namco, bir süredir üzerinde çalışmakta olduğu yepyeni projesni duyurdu.

Code Vein adındaki yeni anime stili aksiyon JRPG, elbette tüm “Uzak Doğu’cuları” mutlu etti. Görsel açıdan gayet şık gözüken oyunun herhangi bir oyun için videosunu görmemekse üzdü.

Gelecekte gerçecek olan oyunda, güçlü bir vampiri kontrol edeceğiz. Düşmanlarının kanlarını içerek güçlenecek olan bu vampirle de bol bol zindanları arşınlayacak ve bu enteresan dünyayı tanımaya çalışacağız. Kahramanımızın (Veya kahramanlarımız?) Gifts adındaki silahları da oyunda büyük bir önem taşıyacak. Bu silahlar, düşmanlarımızın kanlarını içtiğimizde farklı şekillere girecek ve kahramanımızın özelliklerini değiştirecek, yeni yetenekler ekleyecek.

Haberin Devamı

Vein adındaki gizli vampir topluluğunun yardımını da alacağımız oyun, 2018 yılında piyasada olacak ve “tüm büyük oyun sistemleri” için hazırlanmakta. Buna Nintendo Switch’in de dahil olduğunu tahmin ediyor ve ilerleyen vakitlerde oyuna daha da yakından bakacağımızı bildiriyoruz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!