Jak and Daxter PS4'te de oynanabilecek!

Güncelleme Tarihi:

Jak and Daxter PS4te de oynanabilecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2017 14:03

Son zamanların popüler oyunlarından Uncharted ve The Last of Us serilerileri ile dikkat çeken Naughty Dog firması eski efsanesini geri getirmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

PlayStation 2 zamanlarının efsanesi Jak and Daxter serisi PlayStation 4 için geri dönüyor. Son yıllarda Uncharted ve The Last of Us serilerini geliştirmesiyle adını sürekli duyduğumuz Naughty Dog firması şimdilerde eski oyun serisi Jack and Dexter’ı PS4’e getirmek çalışıyor.PS2 zamanlarında kalan oyun, oynanış şeması ve görsellikte yapılacak olan geliştirilmelerle PS4’e taşınacak.

Jack and Daxter: The Precusor Legancy, Jak II, Jack 3 ve Jak X: Combat Racing oyunlarını yapılacak olan gelişmelerle PS4’te oynayabileceğiz.Bu gelişmelerden sonra Jak X’i split screen modunda oynayabileceğiz. Bu modla birlikte ekran ikiye bölünüyor ve iki kişi oynama şansımız oluyor. PlayStation'ın resmi YouTube kanalında oyunun PS4 versiyonu için bir de video yayınladı.

Haberin Devamı

Serinin dört farklı oyunu da ayrı ayrı olarak muhtemelen senenin sonuna doğru PlayStation Store üzerinden satışa sunulacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!