İşte Twitter'ın en çok konuşulan futbolcusu

Güncelleme Tarihi:

İşte Twitterın en çok konuşulan futbolcusu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2018 19:21

Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi Final karşılaşmasında Liverpool'u 3-1 mağlup ederek üst üste 3. kez UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu. İspanyol ekip böylelikle, turnuvanın "Şampiyonlar Ligi" adıyla düzenlendiği 1992-93 sezonunda itibaren üst üste 3 kez şampiyonluk yaşayan ilk takım olarak tarihe geçti. En çok konuşulan isim ise...

Haberin Devamı

Tabii bu tarihi anlar yaşanırken Twitter’da da futbolseverler boş durmadı ve nefes kesen maça dair her türlü ayrıntı Twitter’da çok konuşuldu, çok paylaşıldı. Twitter'da en çok konuşulan konu UEFA Şampiyonlar Ligi finali olurken, dünyada hakkında en çok twit atılan 10 konu başlığından 9'u final karşılaşmasıyla ilgili oldu. Twitter'da en çok konuşulan futbolcular ise 2 gol kaydeden Real Madridli Gareth Bale ile iki golde büyük hatası olan Liverpool'un kalecisi Loris Karius oldu.Twitter’da maçla ilgili toplamda 9.4 milyon tweet atılırken en çok konuşulan anlar Twitter tarihine şöyle geçti:

En çok tweetlenen anlar

1) Bale’in sansasyonel rövaşatası sırasında dakikada 131 bin tweet atıldı.

2) Ronaldo gole giderken taraftar sahaya girdi ve o esnada 130 bin tweet atıldı.

Haberin Devamı

3) Sağ kanatta topla buluşan Bale'ın uzun mesafeden sert şutunu kurtarmak isterken topu ıskalayan kaleci Karius’ün büyük hatası sırasında dakikada 129 bin tweet atıldı.

4) Yine Kairus’un Benzema’ya topu göndermesi esnasında dakikada 71 bin tweet atıldı.

5) Salah’ın Ramos’la çarpışması sonucu omzunu sakatlayarak gözyaşları içinde sahadan ayrılması sonucunda 64 bin tweet atıldı.

En fazla konuşulan futbolcular:

1) Gareth Bale

2) Loris Karius

3) Sergio Ramos

4) Mohamed Salah

5) Cristiano Ronaldo

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!