İşte Samsung'un yeni kapaklı telefonu

Güncelleme Tarihi:

İşte Samsungun yeni kapaklı telefonu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2018 09:38

Çin ve Güney Kore’de kapaklı telefonlara ilgi duyan bir kullanıcı kitlesi bulunan Samsung, W2018’in ardından bu kez W2019’u tanıtmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Önceki model ile benzer şekilde iki ekranın yer aldığı telefonda geleneksel bir tuş takımı buluyor. Ayrıca, kullanıcıların oldukça şikayetçi olduğu Bixby tuşu yine bu modelde karşımıza çıkıyor.

Ekran konusunda net bir bilgi bulunmazken, Full HD çözünürlükte 4.2 inç boyutundaki dokunmatik AMOLED panelin kullanılması bekleniyor. Snapdragon 845 ile oldukça yüksek bir performans sunacak olan telefon, çift arka kameraya ev sahipliği yapacak. Bu kameraların farklı diyafram açıklığına sahip olacağını da belirtelim.

Amiral gemisinde yer alacak olan kameranın ise Galaxy Note 9 ile tanıtılan AR Emoji ve Scene Optimizer ve Flaw Detection gibi özelliklere de sahip olacağı belirtiliyor. Çift kamera kurulumuna ve çift ekrana sahip olan Samsung SM-W2019 modelini ise 3000mAh‘lik bir batarya besliyor.

Haberin Devamı

Kutudan Android 8.1 Oreo güncellemesi ile çıkacak olan modelde USB-Type C ve 3.5 milimetrelik kulaklık girişinin de yer alacağı da yukarıdaki videoda da net bir şekilde görülüyor.

Shiftdelete2in haberine göre Samsung W2018 geçtiğimiz yıl Aralık ayında satışa sunulmuştu, bu yüzden SM-W2019’un benzer bir tarihte geleceği söyleyebiliriz. Tabi, gerekli sertifikaların çoğu alındığı için cihazın erken tanıtılma ihtimali bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!