İşte Samsung'un esneyen ekranı!

Güncelleme Tarihi:

İşte Samsungun esneyen ekranı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2017 08:45

Samsung uzun süredir üzerinde çalıştığı bükülebilir ve esnetilebilir OLED ekranlar yavaş yavaş gerçeğe dönüşüyor. Firma yayımladığı video ile esnetilebilir ekranını bir kez daha tanıttı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta esnetilebilir OLED ekranını tanıtan Samsung, yayımladığı video ile yarattıkları Teknolojiye yakından göz atabilmemizi sağladı. Videoda 9.1 inç'lik OLED ekranın istenilen yöne doğru esnetilebildiğini ve 12 milimetreye kadar bükülebildiği görülüyor.

Videoda gördüğümüz ekranın en dikkat çekici özelliği ise maksimum noktaya kadar esnetildiğinde dahi oldukça yüksek bir çözünürlük sunabilmesi. Görüntülerde ekranın büküldüğünde nasıl göründüğüne oldukça detaylı bir şekilde göz atmak mümkün.

Son olarak bu ekranların Samsung'un Galaxy Edge cihazlarda kullandığı bükülebilir ekran ile karıştırılmaması gerektiğini hatırlatalım. Zira bu ekranlar bükülü olarak üretilmiyor ve kullanıcının isteğine göre esnetilebiliyor.

Samsung'un da bu ekranlarla ilgili planları oldukça farklı diyebiliriz. Zira önceliği yapay zeka uygulamalarına ve giyilebilir teknolojilere vereceklerini de açıklamış durumdalar.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!