İşte iPhone sensör kapatma yöntemleri

Güncelleme Tarihi:

İşte iPhone sensör kapatma yöntemleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2018 12:21

iPhone 6S'te yaşanan yakınlık sensörü sorunu ve iPhone 7'deki otomatik ekran açma özelliği birçok kullanıcıya sıkıntılar yaşatıyor. Peki kullanıcılar bu sıkıntılardan nasıl kurtulabilir? İşte iPhone sensör kapatma yöntemi.

Haberin Devamı

Kullanıcıların özellikle de iPhone 6S kullananların yaşadığı yakınlık sensörü sorunu birçok kullanıcı tarafından eleştirilmişti. Birçok kullanıcı ise bu sensörü kapatmanın yollarını aramıştı.

İşte iPhone Sensör Kapatma Yöntemleri

iPhone 6S cihazlarda karşılaşılan yakınlık sensörü sorunu için tam bir çözüm bulunamayınca birçok kullanıcı bu sensörü kapatmanın yollarını aramıştı.

iPhone cihazlarda sensör kapatmak için önce cihazın sensör kısmını iyice temizleyin. Daha sonra telefonu kapatıp açın ve cihazınıza hard reset atın. Bu sayese iPhone 6S cihazlarınızdaki yakınlık sensör hatasını düzeltebilirsiniz.

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus cihazlarda olduğu belirtilen otomatik ekran açma özelliğini kapatmak için de şu yolları izleyebilirsiniz.

iPhone 7 ve 7 Plus cihazlarda olan bu özelliğin batarya ömrünü kısalttığı söyentileri yayılınca birçok kullanıcı bu özelliği kapatmak istedi. Siz de bu özelliği kapatmak için Ayarlar> Ekran ve Parlaklık> Uyandırmak için Kaldır seçeneğini devre dışı bırakabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!