İşte iPhone 5SE'nin ilk fotoğrafı

Güncelleme Tarihi:

İşte iPhone 5SEnin ilk fotoğrafı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2016 08:29

Apple'ın eski modellerinde olduğu gibi 4 inç boyutunda bir iPhone modeli üzerinde çalıştığı söylentisinin ardından söz konusu modele ait ilk fotoğraf yayınlandı. Yeni iPhone'un küçük ekranlı olmasının yanı sıra mevcut modellere koyasla çok daha ucuz olması bekleniyor.

Haberin Devamı

Türkiye'de ortalama 3 bin TL'ye satılan iPhone 6'ların benzer özelliklerini sunan yeni telefonun görüntüsü yayınlandı.

Güncellenmiş bir iPhone 5S modeliyle ilgili dedikodulara daha önce de rastlamıştık; 6C yerine iPhone 5E'nin tanıtılacağı da iddia edilmişti. Ancak 9to5Mac'in raporu bir iPhone "5SE" ile tanışabileceğimizi söylüyor. Yayınlanan fotoğraf da bunun kanıtı gibi.

Apple, iPhone 6'nın donanımını iPhone 5S'e yerleştirmeyi düşünüyor. Bu durumda Apple Pay, A8 işlemci, 8 megapiksel kamera, 1.2 megapiksel ön kamera gibi özelliklere sahip, gövdesi iPhone 6'ya benzeyen bir telefonla tanışabiliriz.

Yeni telefonda Live Photos özelliğinin bulunacağı ancak ekrana ne kadar bastırdığınızı algılayan 3D Touch'ın sunulmayacağı söyleniyor.

4 inç'lik iPhone, küçük boyutlu iPhone'u özeleyen birçok kullanıcıyı memnun edecek gibi görünüyor. Cihazın fiyatının ise 2 bin TL seviyelerinde olması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!