İşte Google'ın yeni bluetooth kulaklığı

Güncelleme Tarihi:

İşte Googleın yeni bluetooth kulaklığı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2017 07:22

FCC tarafından ortaya çıkarılan belgelere göre Google firması, Bluetooth kulaklıklarını yakında piyasaya sürebilir. İşte Google'ın üretmeye hazırlandığı Bluetooth kulaklıklar!

Haberin Devamı

Google yeniden yeni ürünlerini bekleyen hayranlarını sevindirecek bir hamle yapmaya hazırlanıyor gibi görünüyor. Zira FCC'nin ortaya çıkardığı görseller, Google'ın yeni bir Bluetooth kulaklık üzerinde çalıştığını gözler önüne serdi.

FCC'den yayılan belgelerde cihazın teknik özelliklerine dahi değinilmiş durumda. Açıkçası görsellerle birlikte ortaya çıkması biraz garip karşılanabilir çünkü duyurulmamış bir cihazın daha önce bu şekilde ortaya çıkması pek de sık rastlanan bir durum değil.

İşte Googleın yeni bluetooth kulaklığı

Belgelere göre kulaklıklar ANC (Aktif Gürültü Engelleme) desteği ile üretilecek ve üzerinde bulunan kendine özel tuş yardımıyla açılıp kapatılabilecek. Kulaklığın microUSB girişiyle şarj edileceği ve 600 mAh gücünde bir bataryaya sahip olacağı da öğrenildi.

Haberin Devamı

shiftdelete'in haberine göre bahsi geçen batarya ile birlikte eğer ANC'yi aktifleştirirseniz 10 ile 16 saat arası, ANC kapalı olduğunda ise 25 saat çalışma süresi vadediliyor. Son olarak kulaklıkların üzerinde ses açma kapatma, oynatma/durdurma ve açıp kapatma tuşlarının yer aldığını da belirtelim ve sizleri üzerindeki Google logosu sayesinde rahatlıkla tanınabilen bu kulaklıkların teknik özelliklerinin bulunduğu bir görsel ile başbaşa bırakalım.

İşte Googleın yeni bluetooth kulaklığı
Ayrıca da Google'ın bu kulaklıkları gerçeğe dönüştürüp son kullanıcı ile buluşturup buluşturmayacağının da kesinleşmediğini ve resmi açıklama gelene kadar bu haberi bir dedikodu olarak görmemiz gerektiğini de belirtmemiz gerek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!