İnceleme: Islands Of Nyne Battle Royale

Güncelleme Tarihi:

İnceleme: Islands Of Nyne Battle Royale
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2018 10:56

2015 başlarında 40.000 dolar hedefle yola çıkıp 50.000 dolar topladıkları başarılı bir Kickstarter projesi olan ve aynı yılın sonunda alfa testleri başlayan oyun, nihayet geçtiğimiz ay içinde Battle Royale konseptine iliştirilmiş halde bizlerle buluştu. Peki, Islands of Nyne oyunculara neler vadediyor?

Haberin Devamı

Islands Of Nyne, atmosfer olarak Unreal'in bir tık altında, renkli yapıda olanı, Fortnite'ın da biraz daha ciddi ve içeriğinde uzaylılar olan hali denebilir. Oyun tam Crysis Battle Royale modu denebilecek kıvamda. Bunu da hızla yere yaklaştığınızda, siz paraşüt açılacak diye beklerken yere zıp diye yumruğu koyması ile gözünüze sokuyor. Hızlı bir oynanışla silahların tepkileri de realistik. Etrafın renkli olması sizi korkutmasın, rakipler ortamda rahatça görünüyor. Hızlı düşünüp, hızlı karar vermeli ve uygulamalısınız.

İnceleme: Islands Of Nyne Battle Royale

Silahların sekmelerini deneyebilmeniz için özel bir başlangıç odası da sizi karşılıyor. Böylece silahların nasıl kullanılacağı, nasıl tepki vereceği gibi sorular kafanızdan siliniyor. Hızlı oynanışa alışana kadar sürekli ölebilirsiniz, yine de hırs yapıp tekrar başlamanız olası.

BAKMADAN GEÇME!