iPhone X'in Türkiye fiyatı belli oldu! Herkes alamayacak

Güncelleme Tarihi:

iPhone Xin Türkiye fiyatı belli oldu Herkes alamayacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2017 08:27

iPhone X'in ABD fiyatlarını görenler, Türkiye fiyatının oldukça yüksek olacağını öngörüyor; ancak fiyatlar henüz netlik kazanmış değil. Dün ise bir teknoloji perakende firması iPhone X'i vitrinine koydu ve fiyatını kendince belirledi. Ancak bu fiyat hiç hoşunuza gitmeyecek!

Haberin Devamı

iPhone X, yurt dışında 999 dolar gibi bir fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Ülkemiz için ise herhangi bir fiyat açıklaması bulunmamasına karşın dün, bir teknoloji perakendecisi iPhone X için satış sayfası açtı.

iPhone Xin Türkiye fiyatı belli oldu Herkes alamayacak

Tanıtımı üzerinden daha bir gün bile geçmemesine rağmen Apple’ın üst düzey akıllı telefonu iPhone X, Türkiye’nin büyük teknoloji perakendecilerinden biri olan “Vatan Bilgisayar” tarafından ön siparişe açıldı.

Vatan Bilgisayar tarafından açılan ön sipariş sayfasında iPhone X için 5.999,00 TL gibi bir fiyat etiketi belirlenmiş. Siparişe açılan telefon Uzay Grisi renkte ve 64 GB dahili depolama alanına sahip.

Haberin Devamı

Ancak bu fiyat etiketinin tamamen Vatan Bilgisayar tarafından belirlenmiş olduğunu ve herhangi bir resmiyet teşkil etmediğini belirtmeden geçmeyelim. Zira asıl satış fiyatı çok daha aşağı veya yüksek olabilir.

BAKMADAN GEÇME!