iPhone SE 2018'in çıkış tarihi netleşti!

Güncelleme Tarihi:

iPhone SE 2018in çıkış tarihi netleşti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2018 06:21

Apple'ın uygun fiyatlı akıllı telefon serisinin son modeli iPhone SE 2018'in tanıtım tarihinin Mayıs ayı olacağı tahmin ediliyordu. Ancak son sızdırılan bilgilere göre bu tarih değişti.

Haberin Devamı

Apple'ın küçük ekranlı iPhone 5S'e benzeyen telefon modeli iPhone SE, ilk çıktığında kullanıcılar tarafından yoğun ilgiye maruz kalmıştı. Kullanıcıların yoğun ilgisinden dolayı Apple, bu seriyi devam ettirme kararı almıştı. Serinin yeni telefonu iPhone SE 2018'de Face ID, Touch ID ve kablosuz şarj özelliklerinin bulunması bekleniyor. Telefonun işlemci tarafında ise iPhone 7'nin işlemcisi A10 Fusion'ın kullanılması bekleniyor.

iPhone SE 2018in çıkış tarihi netleşti

Cihazın 2 GB RAM'i, 32 GB ve 128 GB depolama alanı seçenekleri ile gelmesi bekleniyor. 4,2 inç LCD ekrana sahip olan akıllı telefonun tanıtımının Mayıs ayı içerisinde yapılacağı söylenmişti.

Haberin Devamı

Ancak iPhone SE 2018'in tanıtım tarihi ileri bir tarihe alınmışa benziyor. Çünkü yeni sızdırılan bilgilere göre telefonun çıkış tarihinin Eylül ayı olacağı düşünülüyor. Bu yüzden telefonun tanıtım tarihinin Ekim ayı olacağı tahmin ediliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!