iPhone öğretmen oldu

Güncelleme Tarihi:

iPhone öğretmen oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2009 09:46

iPhone yerilmeyi değil övülmeyi hak ediyor; çünkü çok iyi bir öğretmen bile olabiliyor! Detaylar...

Haberin Devamı

Akıllı cep telefonu deyince akla birçok marka ve model gelse de, pek çok kullanıcı için Apple'ın iPhone'u farklı bir yere sahip. Kimi fiziksel, kimi yazılımsal sorunlar bazen gündeme gelse de şüphesiz ki tasarım ve kullanım açısından kullanıcıları cezp ettiği gerçeği ortada!

iPhone için üretilen uygulamalar günlük hayatın içine o kadar girmiş ki, ses algılayıcıdan tutun da konum belirleyiciye kadar birçok bilgiyi bu uygulamalar sayesinde elde edebiliyorsunuz.

Girişimci Chris Lonsdale de kendince eksik olarak gördüğü bir alanda, yabancı dil öğrenmek isteyenler için bir uygulama hazırlamış. Lonsdale, daha önceleri akıcı bir şekilde konuştuğu Mandarin (Kuzey Çin lehçesi) ve Cantonese (Güney Çin lehçesi) dillerini insanlara öğreten bir öğretici. Bu tecrübesi, ona insanlara nasıl dil öğretileceğinin ipuçlarını vermiş. Ve en sonunda, iPhone kullanıcılarına İngilizce öğretmeye karar veren Lonsdale, "Third Ear Kungfu English" isimli bir uygulamaya imza atmış...

Haberin Devamı

20 milyon orta seviye yöneticiyi hedefleyen yazılım "Third Ear Kungfu English" alanında birçok yazılımı geride bırakıyor gibi. 25 ile 50 yaş arasında, İngilizceyi öğrenmek isteyen kullanıcıların en büyük destekçisi ve öğretmeni olan bu yazılım aynı zamanda geri besleme yöntemiyle bir kullanıcının eğitim sırasında ne kadar yol kat ettiğini de gösterebiliyor.

850 dolarlık bir ücret ödeyen Çinli kullanıcılar, iPod Touch+yazılım veya iPhone+yazılım yelpazesinden birini seçebiliyorlar. Bu paketlerin içerisinde 6 aylık kurs, testler ve hafıza oyunları mevcut.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!