iPhone’da görüntülü görüşün

Güncelleme Tarihi:

iPhone’da görüntülü görüşün
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2011 16:36

Skype 3G ve WiFi üzerinden görüntülü konuşma yapılmasını sağlayacak yeni iPhone uygulamasını duyurdu.

Bugün itibari ile Apple App store’dan indirilebilecek yeni iPhone için Skype uygulaması; iPhone, iPad ve iPod touch sahiplerinin ücretsiz* görüntülü Skype görüşmeleri yapmasını sağlıyor.

Kullanıcılar artık aileleri, sevdikleri ve iş arkadaşları ile konuşurken dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar onları görebilecekler.  Belirli bir zamanda aynı anda yaklaşık 25 milyon kişinin çevrimiçi olduğu Skype’ta yeni iPhone için Skype uygulaması özel anlarınızı paylaşmayı daha da kolay hale getiriyor.
 
Apple ‘ın verilerine göre 2010 yılında en çok tercih edilen ilk beş ücretsiz uygulamadan birisi olan iPhone için Skype uygulamasında görüntülü görüşme özelliği kullanıcı deneyimini belirgin bir biçimde zenginleştiriyor. Artık kullanıcılar Skype’tan Skype’a ücretsiz veya Skype’tan cep telefonları ve sabit hatlara çok uygun fiyatlarla arama yapabilecek ve iPhone için Skype ile konuştuğu insanlarla anı paylaşabilecek.
 
“ 2010 yılının ilk altı ayında Skype’tan Skype’a görüşme dakikalarının %40’ı olan görüntülü çağrı ile kullanıcılarımız cep telefonlarında da Skype görüntülü aramayı ne kadar istediklerini gösterdiler.” şeklinde konuşan Skype Tüketici Sektörü Genel Müdürü Neil Stevens “ genel kullanıcılara evlerinde veya işlerinde bilgisayarlarında, yolda cep telefonlarında veya oturma odalarında TV’leri aracılığı ile görüntülü görüşme sağlayarak Skype, milyonlarca insanın nerede olurlarsa olsunlar önemli anlarını görüntülü olarak paylaşmasını mümkün kıldı” dedi.
 
Bir görüntülü konuşma iletişimi karşılıklı etkileşimden öte ; insanların nerede olurlarsa olsunlar her anlarını paylaştıkları bir deneyime dönüşüyor. İster asker bir babanın şehir dışında görevdeyken çocuğunun doğumunu canlı olarak izlemesi, ister işaret dili ile konuşan sevgililer veya dünyanın farklı yerlerinde çalışan iş arkadaşları- seçenekler sınırsız.
 
Kullanıcılar iPhone üzerinden Skype görüntülü konuşmaları hem 3G veri bağlantısı* hem WiFi ile gerçekleştirebilirler. Yeni iPhone için Skype uygulaması iPhone 4, iPhone 3GS ve i0S 4.0 veya daha üstüne sahip iPod touch 4. nesil ile uyumludur. iPod touch 3. nesil ve iPad video alma özelliğine sahiptir. Çağrılar, iPhone uygulaması için yeni Skype kullanan cihazlar ve Windows 4.2 ve üzeri için Skype, Mac 2.8 ve üzeri için Skype, Linux ve ASUS Videophone (Görüntülü telefon) için Skype masa üstünü kullanan cihazlar arasında yapılabilir.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!