iPhone 8'in yeni görüntüleri yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

iPhone 8in yeni görüntüleri yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2017 08:01

Apple'ın önümüzdeki Sonbahar döneminde tanıtmayı planladığı yeni akıllı telefonu iPhone 8'in şematik çizim görselleri yayımlandı ve yepyeni detaylar açığa çıktı.

Haberin Devamı

Bugüne kadar sayısız görsel ortaya çıktı ve hepsinin de iPhone 8'e ait olduğu iddia ediliyor. Hal böyle olunca insan gördüklerinin ne kadarına inanması gerektiğini bilemiyor. Bugün de Slashleaks ve Benjamin Geskin tarafından yeni şematik görseller internete yüklendi.

Görsellerde akıllı telefonun ön yüzünün tamamen ekran ile kaplı oluşu ve arka yüzde alt alta yer alan çift kamera dikkat çekiyor. Görselde iPhone 8'in arka yüzünde yuvarlak boş bir alan bulunuyor ve Touch ID için kullanılacağı iddia edilse de, buraya Apple'ın kendi logosunun yerleştirileceği tahmin ediliyor.

iPhone 8in yeni görüntüleri yayınlandı

Ekran konusunda da ilginç bir kararın altına imza atılmış durumda. Zira ekran sağ, sol ve alt bölümde çerçevesiz bir tasarıma sahip ama üst kısımda ufak bir alan yer alıyor ve burada da ön kamera, hoparlör ve algılayıcılar bulunuyor.

Haberin Devamı

Bundan daha önce gelen haberlerde iPhone 8'in ön kamerasının ekranın alt bölümünde yer alabileceği iddiaları yer alıyordu ama görsellerde böyle bir durumun olmadığını görebiliyoruz.

iPhone 8in yeni görüntüleri yayınlandı


shiftdelete'in haberine göre iPhone 8'e ait olduğu iddia edilen birkaç kılıf görseli de yayımlanmış durumda. Her ne kadar bu görsellerde yer alan iPhone 8'in kalınlığı kabul edilemez boyutlarda olsa da, ekran ve arka yüzdeki kamera dizilimi konusunda iki sızıntının da tutarlı olduğu söylemek mümkün.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!