iPhone 8'in yeni görüntüleri ortaya çıktı!

Güncelleme Tarihi:

iPhone 8in yeni görüntüleri ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2017 07:42

iPhone 8'in cam arka yüzünü, kamera çıkıntısını ve fazlasını gösteren detaylı çizimler, ortaya çıktı!

Haberin Devamı

Yeni iPhone ile Eylül'de bile tanışmayacağımıza dair bazı iddialar var. Ancak yeni sızıntı, sabırsızlıkla bekleyenleri bir süre oyalayabilir.

Engadget, eline geçirdiği detaylı "iPhone 8 kasasına" ait CAD dosyalarıyla bir dizi çizim oluşturdu. Çizimler, arka kameraların yeni dizilişini, mikrofon ve flaşın kamera öbeğinin bir parçası haline geldiğini gösteriyor. Cihazın şekli tanıdık görünse de, arka yüz bu kez camdan oluşuyor. Cam yüzey, kablosuz şarj entegrasyonunu kolaylaştırıyor. Bunun ipucu, Engadget'a göre kasanın altında açılan yuva ancak site, bu fotoğrafları paylaşmamayı tercih ediyor.

iPhone 8in yeni görüntüleri ortaya çıktı


Çizimler yeni nesil iPhone'ların küçük modeline ait olduğundan, çift kameranın ve kablosuz şarjın standart bir işlev haline geleceği anlaşılıyor. Bu arada sitenin kaynaklarına göre iki ekran boyutu da biraz büyütülecek. Buna göre 4,7 inç'lik model 5 inç'e, 5,5 inç'lik "Plus" modeli ise 5,8 inç'e büyüyecek. Çizimler, ekranın "kenardan kenara" uzanıp uzanmadığını göstermiyor ancak boyutlarda yapılan ölçüm, cihazın iPhone 7'den daha uzun, geniş ve kalın bir telefona işaret ediyor.

iPhone 8in yeni görüntüleri ortaya çıktı


Engadget, çizimlerin gerçek olmama veya Apple'ın tasarımdan vazgeçmiş olma ihtimalinin altını kendisi çiziyor ancak siteye göre böyle bir ihtimal oldukça düşük.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: BİLGİSAYARINIZ İÇİN 29 MÜTHİŞ DUVAR KAĞIDI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!