iPhone 7 Plus'ın Portre modu ile yılbaşı fotoğrafları

Güncelleme Tarihi:

iPhone 7 Plusın Portre modu ile yılbaşı fotoğrafları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2016 09:24

Yılbaşı yaklaşıyor, imkanı olan herkes sevdikleriyle yeni yıla girmeye hazırlanıyor. Bu özel geceyi yüksek çözünürlükte fotoğraflarla ölümsüzleştirmeyi kim istemez?

Haberin Devamı

Yılbaşı hızla yaklaşıyor. Ailenize göndereceğiniz yılbaşı kartlarını planlamaya başlamanın tam zamanı! Zamanınız (veya bütçeniz) kısıtlıysa veya göz alıcı aile fotoğrafları çekmeye yönelik yaratıcı bir yaklaşım denemek istiyorsanız telefonunuzun yüksek çözünürlüklü kamerasından faydalanma zamanı! Amiral telefonların pek çoğu hayli iyi görüntüler elde edebiliyor; bunlardan biri de Apple'ın özellikle Portre moduyla dikkat çeken telefonu iPhone 7 Plus. Portre modu, “bokeh” efektine benzeyen bir alan derinliği etkisi yaratıyor ve eskiden yalnızca DSLR makinelerde bulunan bir özellik sunarak fotoğrafınızın konusunun net olmasını sağlarken bir flu arka plan oluşturuyor.

iPhone'lar için sunulan ve öne çıkan uygulamalara gelecek olursak;

Felt: Felt, arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize el yazısıyla hazırladığınız gerçek kartlar ve fotoğraflar göndermenin yolu. 
Ink: Mağazaya gitmek zorunda kalmadan, iPhone’unuzdan yılbaşı kartları hazırlayıp gönderin.
Snapfish: iPhone için baskı, kartpostal sipariş edebilen bir uygulama.
Artifact Uprising: iPhone’da dakikalar içinde fotoğraf albümleri, resimli kartpostallar ve hediyeler hazırlanabiliyor.
Touchnote: iPhone’unuzu kullanarak kişiselleştirilmiş kartpostallar oluşturup gönderebilliyorsunuz.

iPhone 7 Plusın Portre modu ile yılbaşı fotoğrafları

Haberin Devamı

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Fotoğrafçılık İpuçları

• iPhone’unuzdaki hızlı çekim video özelliğini kullanarak, yılbaşı süslemelerine başlama zamanı geldiğinde evinizdeki değişimi başından sonuna kadar görüntüleyin. iPhone’unuzu bir rafa veya tripoda yerleştirin, kamera uygulamasını başlatın ve hızlı çekim video ayarında kaydet düğmesine basın. iPhone her şeyi sizin yerinize yapar. Çekiminizi bitirdiğinizde videonuzu iPhone’daki iMovie uygulamasında kırparak düzenleyebilir ve istediğiniz müziği ekleyebilirsiniz.

• Live Photo ile kar yağışını kaydedin. Hareketli ve sesli manzaralar, bir fotoğrafa çok daha fazlasını katabilir. Ardından Live Photo’nuzu iOS için Facebook uygulamasını kullanarak arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

• Daha canlı ve gerçeğe yakın renkler ve daha doğal görünen cilt tonları sunan içinizi ısıtacak fotoğraflara imza atmak için Retina Flash özelliğine sahip 7 MP FaceTime HD Kamera ile en renkli aile selfie’sini çekin.

• Hayatın en hızlı anlarını yavaşlatmak için 120 kare/sn hızında 1080p HD, 240 kare/sn hızında 720p görüntü kalitesinde videolar kaydeden ağır çekim video ile kartopu savaşları yeni bir şekilde hayat buluyor.




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!