iPhone 7 nasıl olacak? İşte beklenen detaylar!

Güncelleme Tarihi:

iPhone 7 nasıl olacak İşte beklenen detaylar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2016 18:00

Bugüne kadar birçok başarılı ürüne imza atan Apple, en son iPhone 6 modelleri ile gündeme oturmuştu. Apple yaklaşık 10 ay sonra iPhone 7 modelini tanıtacak.

Haberin Devamı

Bugüne kadar birçok başarılı ürüne imza atan Apple’ın çıkacak olan iPhone 7 modeli ile beraber kulaklık girişlerinin iptal edileceği konusunda bazı söylentiler duyulmaya başlandı. Buna göre şu an 3.5 mm civarında bir kulaklık girişi olan iPhone modellerinin iPhone 7 ile birlikte bundan yoksun kalabileceği konuşuluyor.

Söz konusu kulaklık girişleri iptal edilecek olursa, iPhone 7 almak isteyen bir kişi Lightning adaptörü almak zorunda kalacak. iPhone severler tarafından, kulaklık girişi kaldırılmasına yönelik itirazlar gecikmedi. Dijital ortam içerisinde bu olayı engellemek amacı ile 4 gün gibi kısa bir sürede 200.000 üzerinde imza toplandı.

Bunlara ek olarak yeni iPhone modelinde su geçirmezlik özelliği olacağı söylentiler arasında… Ayrıca şarj süresinin uzaması amacı ile batarya boyutunun büyütüleceği de konuşuluyor.

Haberin Devamı

Tabii ki tüm bu bahsedilen özellikler iPhone 7 tanıtıldığında netleşecek. iPhone 7 modelinin lansmanına yaklaşık olarak 10 ay gibi bir süre var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!