iPhone 5S'in ne zaman çıkacağı tartışma konusu

Güncelleme Tarihi:

iPhone 5Sin ne zaman çıkacağı tartışma konusu
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 02, 2013 11:18

International Business Times teknoloji koordinatörü Dave Smith Apple’ın ürün tanıtım stratejisini analiz etti. Buna göre gelecek nesil iPhone ile yaklaşık üç ay sonra tanışabiliriz.

Smith’e göre bugüne kadar yeni nesil cihazları ne zaman tanıtacağına dair hiçbir açıklama yapmayan Apple’ın iOS 7’yi iOS 6’nın piyasaya çıkışından tam 100 gün sonra yani 18 Eylül’de çıkarabilir. Bununla birlikte ekonomik iPhone da 27 Eylül veya 4 Ekim’de tanıtılabilir.

Apple’ın iOS 7’yi yeni bir cihaz ile beraber piyasaya süreceği fikrinden yola çıkan Smith, iPhone 5S’in de iOS 7’den iki gün sonra yani 20 Eylül’de piyasaya çıkarılacağını düşünüyor.

Bu tahmine göre yeni nesil iPhone’ların tanıtımı için, piyasaya çıkışından bir hafta kadar önce yani 10 Eylül’de bir tanıtım bekleyebiliriz. Â
iPhone 5S’in iOS 7 işletim sistemi ile birlikte gelmesi ve 8 megapiksel olan kamerasının 13 megapiksele çıkarılması da söylentiler arasında. Apple’ın Authentec firmasını satın alışından sonra yeni telefonda bir parmak izi sensörünün bulunması da konuşulan yeni özellikler arasına girdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!