iPhone 11 geliyor! İşte internete sızan yeni görüntüleri

Güncelleme Tarihi:

iPhone 11 geliyor İşte internete sızan yeni görüntüleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2019 07:09

Apple'ın Eylül ayında duyurmayı planladığı yeni akıllı telefon serisi iPhone 11, hem tasarım hem donanım bazında pek çok değişiklikle karşımızda olacak. İnternete her geçen gün yeni görüntüleri sızan cihazın iPhone XR 2019 sürümü de geliyor. İşte Apple'ın yeni oyuncaklarının yeni görüntüleri ve muhtemel teknik özellikleri...

Haberin Devamı

Apple, iPhone 11 için gün sayıyor. Şirket, bu kez telefonun tasarımında da değişiklik yapmayı planlarken, özellikle arka yüzündeki değişiklik dikkatten kaçacak gibi değil. İnternete sızan son bilgiler ışığında Apple'ın iPhone XI, iPhone XI Max ve iPhone XR 2019 adında üç yeni telefonla geldiği görülüyor. Bu yeni telefonlardan iPhone XI yani iPhone 11 5.8 inç'lik bir ekranla, iPhone XI Max yani iPhone 11 Max ise 6.5 inç'lik geniş bir ekranla karşımıza geliyor. iPhone XR 2019 sürümünün ekranı ise 6.1 inç.

iPhone 11 geliyor İşte internete sızan yeni görüntüleri

İnternete sızan görüntülere bakıldığında cihazların arka yüzündeki farkın kamera tarafında olduğu dikkat çekiyor. iPhone XR 2019 sürümü çift kamera ile gelirken, konumlandırma olarak iPhone XI ve iPhone XI Max'ten farklı değil; kare şeklinde bir alanın içine gömülen arka kameralara LED flaş eşlik ediyor. iPhone XI ve iPhone XI Max ise Apple'ın ilk üç kameralı telefonları olma özelliğine sahip. Ancak kameralarla ilgili detaylı bir bilgi henüz bulunmuyor.

iPhone 11 geliyor İşte internete sızan yeni görüntüleri

Apple'a yakın kaynakların bir iddiasına göre şirket iPhone X'ten beri kullandığı FaceID teknolojisini bu cihazlarında kullanmayı düşünmüyor. Bunun yerine şirket, ekrana gömülü parmak izi teknolojisini cihazlara kazandırmayı planlıyor. 

Görüntülerde dikkat çeken bir diğer nokta da iPhone ekranlarında çentiğin kullanılmaya devam etmesi. Apple, ekranın bir bölümüne ön kamerayı gömmeyi veya açılır kapanır mekanizma kullanan bir ön kamera yapmayı şu aşamada düşünmüyor gibi görünüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!