iPad 3G'de hayalkırıklığı

Güncelleme Tarihi:

iPad 3Gde hayalkırıklığı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2010 17:37

WiFi'dan sonra 3G'de video izleyenler kötü kaliteye inanamadı! İşte düşük kalitenin sebepleri...

Haberin Devamı

Apple iPad'in WiFi ve 3G modelleri satışta. Bununla birlikte 3G modelinin belirli açılardan daha kaliteli olmasını bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacak.

Electronista 'nın raporuna  göre  iPad'in YouTube, Netflix, ABC TV gibi oynatıcıları 3G bağlantısı üzerinde düşük çözünürlüklü olarak çalışıyor. Hatta bu ve benzeri online video hizmetleri bazen hiç çalışmıyor.

Bununla birlikte iTunes Store üzerindeki önizlemelerin kalitesi, böyle bir kayba uğramıyor. Bu video sitelerindeki kalite kaybının Apple'dan ya da iPad'den değil, video sitelerinin uygulamalarından kaynaklandığı anlaşılıyor.

Örneğin ABC kanuni meseleler yüzünden 3G streaming yapamıyor, YouTube iPad'e iPhone ile aynı görüntüyü sunuyor ama ekran farkı kalitesizliği ortaya seriyor. Sonuçta bu tür sorunlar online video hizmetlerinin 3G ve iPad özel yayınlarını elden geçirmesiyle düzelebilir.

Haberin Devamı

iPad 3G kullanıcılarının Amerika'da aylık 250MB'lık 3G bağlantıyı 14.99 dolara, sınırsız bağlantıyı ise 29.99'a aldığını da bu arada belirtmekte fayda var.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKTE 79 MÜTHİŞ DUVAR KAĞIDI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!