Türk Telekom açıklama yaptı: İnternet neden yok ve internet sorunu neden yaşanıyor?

Güncelleme Tarihi:

Türk Telekom açıklama yaptı: İnternet neden yok ve internet sorunu neden yaşanıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2020 17:47

İnternet neden yok ve internet sorunu neden yaşanıyor şeklinde yöneltilen sorular, son günlerde pek çok vatandaşın araştırdığı konu olmaya devam ediyor. Yavaş internet ve internet kesintisi yaşanması dolayısıyla bir şekilde farklı servis sağlayıcıları aracılığıyla 'İnternet neden yok?' sorusuna yanıt arayan vatandaşlar, arama motorları ve sosyal medya platformlarını kullandı. Peki, internet neden yok ve internet neden yavaş? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

İnternet neden yok sorusu, herhangi bir internet sitesine erişmekte sorun yaşayan binlerce kullanıcının araştırdığı konu olmaya başladı. İnternet neden yavaş ve neden yok sorusuna yanıt arayan pek çok kişi, sosyal medya aracılığıyla bu konunun detaylarını araştırıyor. Peki, internet neden yok ve internet neden yavaş? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler

İNTERNET NEDEN YOK? İNTERNET NEDEN YAVAŞ?

İnternet neden çekmiyor ya da internet neden yok sorusu, günün en çok araştırılan konuları arasında yer almaya başladı. Pek çok kullanıcı internet neden yok sorusuna yanıt ararken, sosyal medya üzerinden konuyla ilgili paylaşımlar yapılmaya başlandı.

Türk Telekom'dan konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

20 Ocak 2020 Pazartesi günü internet erişiminde yaşanan problemlere dair, Türk Telekom olarak halkımızı ve paydaşlarımızı bilgilendirme sorumluluğumuz çerçevesinde açıklama yapılması gereği doğmuştur.

Haberin Devamı

Söz konusu erişim aksaklıkları, dünyada pek çok kurumun hatta devletlerin maruz kalabildiği ‘Siber Saldırı’ ile ilgili olup, saldırılar bu kez Türk Telekom’un DNS’lerine yönelik yapılmaktadır.

Türk Telekom’un alanında yetkin siber güvenlik uzmanları, saldırıları bertaraf etmek, yurt içi ve yurt dışı internet trafiğini normal seyrinde devam ettirmek için yoğun bir çalışma içerisindedir.

Türkiye’nin en büyük Siber Güvenlik Merkezine sahip olan Türk Telekom’un, gerekli önlemleri alarak, kullanıcılarımızın bu saldırılardan etkilenmemesi için çalışmalarını sürdüğünü kamuoyunun bilgisine sunarız.

Türk Telekom açıklama yaptı: İnternet neden yok ve internet sorunu neden yaşanıyor

BAKMADAN GEÇME!