Instagram'da hikaye özelliğinde bomba değişiklik

Güncelleme Tarihi:

Instagramda hikaye özelliğinde bomba değişiklik
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2018 13:13

Instagram kullanan herkesi çok yakından ilgilendiren hikayeler özelliği, müthiş bir özellik kazanıyor. Kullanıcılar, artık paylaştıkları hikayeleri özel gruplara gönderebilecek.

Haberin Devamı

Instagram'da hikaye paylaşırken birilerinin attığınız hikayeleri görmenizi istemediğinizde kullanıcılara o hikayeyi gizleme yoluna gitmek zorundaydınız. Ya da birkaç kişiye özel hikaye atacağınız zaman ya herkese atmak zorunda kalıyordunuz ya da tek tek o kişileri seçip göndermeniz gerekiyordu. Instagram bu anlamda kullanıcıların işini kolaylaştıracak önemli bir adım atıyor. 

Instagramda hikaye özelliğinde bomba değişiklik


Yeni gelen güncelleme ile birlikte kullanıcılar 'Yakın Arkadaşlar' özelliğini kullanmaya başlayacak. Büyüyen topluluğuyla, insanların bazı özel anlarını herkesle paylaşmak istemeyeceğini düşünen Instagram, bu özellik sayesinde insanların daha kişisel anlarını yalnızca kendi seçtikleri küçük bir grup ile paylaşmasına izin veriyor.

Instagramda hikaye özelliğinde bomba değişiklik

Haberin Devamı

Yakın arkadaşlar listesini oluşturmak için, profil sayfasındaki menüden “Yakın Arkadaşlar” seçeneğine tıklamak ve kişi eklemek gerekiyor. Artık insanlar hikaye paylaşırken yalnızca yakın arkadaşlar listesiyle paylaşma seçeneğini görecek. Birinin yakın arkadaşlar listesinde olup hikayelerini görüntülerken insanlar yeşil bir ikon görecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!