Instagram'da gizlenen hikayeleri görme

Güncelleme Tarihi:

Instagramda gizlenen hikayeleri görme
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2018 10:54

Instagram'da hikaye gizlendiğini nasıl anlarsınız? Instagram'da kullanıcılar diledikleri taktirde hikayelerini herkesin görmesini istemeyebilir ve kişiye özel hikayeleri engelleyebilir, yani gizleyebilir. Peki karşınızdakinin hikayesini gizlediğini anlamanın bir yolu var mı?

Haberin Devamı

Instagram'da istediğiniz kişiyi hikayelerinize bakmaması için engelleyebilirsiniz. Ve genel olarak hikayeyi gizlediğinizde karşınızdaki sanki hiç hikaye atmamış gibi göreceğinden, engellendiğini de anlaması ilk etapta mümkün olmayacaktır. Peki Instagram'da birisi hikayelerinizi size karşı gizlediğinde bunu nasıl anlarsınız? Öğrenmenin bir yolu var mı?

Doğrudan bir yolu yok. Ancak dolaylı yollardan bunu anlayabilme şansınız var. Örneğin hikayesini size karşı gizlediğini düşündüğünüz bir arkadaşınızı takip eden bir başka profil ile bunu kolayca çözebilirsiniz. İlgili arkadaşınızın listesinde olan herhangi bir arkadaşınızın hesabından ilgili kişiye girip profiline bakın. Eğer hikaye görüyorsanız, ve sizin hesabınızda görünmüyorsa hikayesini size karşı gizlemiş demektir. Eğer hesabı dışarıya açıksa, ikinci bir hesap açarak da bu kontrolü dışarıdan sağlama şansınız var.

Yani aslında bir arkadaşınızın hikayesini size karşı gizleyip gizlemediğini anlamanın en kestirme yolu, bir başka kullanıcı hesabıyla kontrolünü yapmak. Eğer bu imkanını yoksa; üzgünüz ki bunu öğrenmenizi sağlayacak herhangi bir özellik veya uygulama maalesef bulunmuyor. 

BAKMADAN GEÇME!