Instagram kullanıcılarına müjde

Güncelleme Tarihi:

Instagram kullanıcılarına müjde
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2012 22:46

Fotoğraf paylaşım portalı Instagram artık mobil platformlardan sonra bilgisayarlara da geldi.

Haberin Devamı

Instagram'dan yapılan açıklamada ilerleyen günlerde kullanıcıların profillere web üzerinden de girebileceği duyuruldu. Böylece kullanıcılar artık telefonlarının yanı sıra bilgisayarları başında da Instagram aleminde turlayabilecek.

Kendi profilini görmek isteyen kullanıcı örneğin instagram.com/kullanıcıadı adresine girecek. Kullanıcıadı bölümüne kullanıcı kendi hesabının adını girecek. Ardından kullanıcı kendi profilini görüntüleyebileceği gibi diğer kullanıcılara da aynı şekilde ulaşabilecek.

Bu sayede kullanıcılar hem fotoğraflara daha büyük bir ekrandan bakma şansı yakalayacak hem de telefona olan bağımlılık nispeten azalmış olacak.

Ancak ilk aşamada Instagram, fotoğrafları web üzerinden hesaplara yüklenmesine olanak vermiyor. Bu nedenle kullanıcı fotoğraflarını yine mobil Instragram üzerinden paylaşmaya devam edecek.

Haberin Devamı

Şu an için hesaplara giriş yapılamıyor olsa da, örnek hesaplar web üzerinden görüntülenebiliyor: @cucinadigitale, @mycookingdiary, @palomaparrot... İlerleyen günlerde tüm hesaplar webden izlenebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!