Instagram hikaye yüklenmiyor | Çözümü

Güncelleme Tarihi:

Instagram hikaye yüklenmiyor | Çözümü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2018 10:42

Google üzerinden Instagram hikaye paylaşamıyorum şeklinde yapılan aramalarda ciddi oranda bir artış var. Instagram kullanıcıları zaman zaman hikaye paylaşamıyor ve sorunun çözümünü arıyor. Peki kullanıcılar neden Instagram'da hikaye paylaşamıyor? İşte muhtemel çözüm yolları...

Haberin Devamı

Instagram'da hikaye paylaşırken sorun yaşıyorsanız bir dizi yol izleyerek bu sorundan kurtulabilmeniz mümkün. Öncelikle çözünürlüğü yüksek videoları galerinizden çekip Instagram'da hikaye olarak paylaşmaya çalışırsanız uygulama sizi atıyor ve kendi kendine kapanıyor. O nedenle çekeceğiniz videoların çözünürlüğünü düşürerek bu sorundan kurtulabilirsiniz. 

Diğer yandan internet bağlantısından kaynaklı sorunlarda da yer yer Instagram'da hikaye paylaşamayanlara rastlıyoruz. Bu tip bir durumda telefonunuzun internet bağlantısını kontrol edin; bağlantı sorunu yoksa telefonu uçak moduna alıp tekrar kapatabilirsiniz. 

Instagram'da genel bir sorun yaşanıyor olma ihtimali de söz konusu olabilir. Bu nedenle son olarak arkadaşlarınıza da benzer bir sorunu yaşayıp yaşamadığını sormanızda fayda var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!