Instagram ne zaman düzelecek? Instagram çöktü mü?

Güncelleme Tarihi:

Instagram ne zaman düzelecek Instagram çöktü mü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2019 20:30

Sosyal medya platformu Instagram, akşam saatlerinde akış yenilememe problemi ile karşı karşıya kaldı. Türkiye ve dünya çapında çok sayıda kullanıcısı bulunan Instagram'a girenler, fotoğrafların yüklenmediğini gördü. Yaşanan sorunla beraber çok sayıda kullanıcı, "Instagram çöktü mü?" sorusunun cevabını araştırmaya başladı. Peki, Instagram ne zaman düzelecek?

Haberin Devamı

Instagram zaman zaman erişim sorunlarıyla gündeme geliyor. Fotoğraf akışında ve yüklemesinde sorun yaşayan vatandaşlar, internet üzerinden araştırma yapıyor. Peki, Instagram çöktü mü? Instagram’da akış neden yok? Instagram’da fotoğraflar neden yüklenmiyor?

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram'da dünya çapında erişim sorunu yaşanıyor. Tüm dünyada olduğu gibi Türk kullanıcılar da 'Instagram çöktü mü?' sorusuna çeşitli platformlar aracılığıyla yanıt arıyor.  Twitter'da birçok kullanıcı Instagram'da yaşadıkları sorunu dile getirerek fikir edinmeye çalışıyor. 

INSTAGRAM NE ZAMAN DÜZELECEK?

Instagram'da bazı kullanıcılar "akış yenilenemedi" sorunuyla karşı karşıya gelirken bazıları yavaşlama yaşandığı belirtiyor. Daha öncede bir kaç kez yaşanan erişim sorununun kısa sürede düzelmesi bekleniyor. 

Haberin Devamı

Yaşanan sorunla ilgili Instagram'dan henüz bir açıklama yapılmadı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!