Innovatours için geri sayım başladı

Güncelleme Tarihi:

Innovatours için geri sayım başladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2019 12:42

İnovasyon, tasarım, girişimcilik ve yaratıcılık odaklı global bir etkinlik olan Innovatours başlıyor. 2019 yılında 3 farklı ülkede gerçekleşecek. 27 Nisan'da İstanbul'da, 16 Mayıs'da Londra'da ve 18 Eylül'de Barcelona'da olacak. Innovatours uzun sıkıcı salon konuşmaları yerine sıra dışı mekanlarda daha eğlenceli bir içerik, interaktif atölyeler, deneysel işler ve oyunlaştırılmış oturumlardan oluşuyor. 

Haberin Devamı

Innovatours özellikle Y ve Z kuşağı için tasarlandı. Genç girişimciler, tasarımcılar, inovatörler ve tüm yaratıcı endüstriler hedef kitle. 

Innovatours yolculuğunda enerjisi yüksek ve ilham verici şehirleri durak seçiyor. Otel ya da kongre merkezlerine yerine sıra dışı ve yaratıcı mekanları tercih ediyor. Galatasaray TT Stadyumunda başladığı serüvenine Silahtarağa Elekrik Santarali ve Old Street The Trampery’de devam ediyor.

Innovatours klişeleşen etkinlik formatlarında inovason yaparak yep yeni bir konsept sunuyor. Tasarım (Design), Satarup, Oyun (Game), Demo, Kurumsal Girişimcilik (Intrapreneurship) gibi 5 farklı Lab’de 8’den fazla workshopa ev sahipliği yapıyor. Türkiye’de ve dünyada kendi alanında en uzman isimler ve tepe yöneticiler ana sahnede yer alıyor.

Haberin Devamı

Programdan Öne Çıkan Bazı Başlıklar Şu Şekilde:

Robotlar Yaratıcı Olabilir mi?

Hızlı Atlar mı Sürücüsüz Araçlar mı: Müşteri Ne İster?

Mucitleri Baştan Çıkarma Yolları

Şirketinizi Oyun Sahasına Çevirin

Yaratıcılık Bombası

Lego ile İnovasyonu Denediniz mi?

Hizmet Tasarlanır mı?

Hızlı Prototipleme

Sanal Alemde Bateri Çalmak 

Turnenin İstanbul durağında açılışı İngiliz Martin Zalewski, kapanışı İspanyol asıllı Amerikalı Elena Emma yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!