İnceleme: Razer Thresher Ultimate

Güncelleme Tarihi:

İnceleme: Razer Thresher Ultimate
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2018 08:38

Man O'War modelinden sonra Razer PS4 için ürettiği yeni kulaklığı Thresher Ultimate oyuncuların dikkatini çekecek özelliklere sahip.

Haberin Devamı

Thresher Ultimate, PS4 ve PC destekli olmasının yanında eğer Xbox One ile kullanacaksanız ayrıca Xbox One versiyonu da bulunuyor. PlayStation 4 dediğimizde hepimizin aklına kablosuz ekipmanlar geliyor. Razer Thresher Ultimate kablosuz yapısı, 7.1 Subround desteği ve 12 metreye kadar kayıpsız gecikmesiz ses aktarımıyla öne çıkıyor.

Kulaklık frekans olarak 12-28,000 Hz aralığa sahip olmasının yanında sesin headsetteki tuşlardan kontrol edilmesi ve 50mm'lik sürücüleri çevreleyen ses yalıtımı ile oldukça etkileyici bir ürün.

İnceleme: Razer Thresher Ultimate

408 gram ağırlığına göre konforlu yapısı ve sürücüleri çevreleyen deri yastıkları ile saatlerce oyun oynasanız bile sizi yormuyor. Kulaklığında sunduğu performansı mikrofonunda da aynen sürdüren Razer Thresher Ultimate, 100 - 10 bin Hz frekans aralığı olduğu belirtilen mikrofonu ile dış sesleri keserken oldukça iyi bir ses iletimini sağlıyor.

Haberin Devamı

Profesyonel oyunculara kesintisiz bir oyun sunan kulaklığın 16 saate kadar dayanan bir bataryası bulunuyor. Thresher Ultimate bu kadar uzun ömürlü bir batarya ile bizi etkilerken, diğer modellerden farklı olarak wireless adaptörü yerine bir wireless hub ile beraber geliyor. Wireless hub güzel olmasına karşı USB ile güce ihtiyaç duyuyor. Bu yönüyle olumsuz bir düşünce yaratsa da tek bir tuş ile PS4 - PC arasında geçiş yapılmasını sağlayan tuş dikkat çekici.

Tüm bunların yanında askılık ve optik sürücülere ait kabloların kutudan çıkması da iyi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!