IE8 yılbaşında kazandırıyor

Güncelleme Tarihi:

IE8 yılbaşında kazandırıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2009 15:01

Yeni yıla güzel bir hediyeyle girmek istiyorsanız işte fırsat: Internet Explorer kazandırıyor.

Haberin Devamı

Internet Explorer 8 kullanan ve "Yılbaşı Özel Araç Çubuğu"nu yükleyerek gün içerisinde en çok ziyaret eden 1 kişi Netbook kazanacak. Yılbaşına kadar devam edecek bu kampanyayı kaçırmayın, Yeni Yıla yeni bir Netbook ile girin.

Adım Adım Yapmanız gerekenler:
1 Internet Explorer 8 Kurun; kampanya için özel olarak geliştirilen araç çubuğunu çalıştırabilmek için öncelikle henüz kurulu değilse Internet Explorer 8 kurmanız gerekiyor.

2 Yılbaşı Özel Internet Explorer Araç Çubuğunu Yükleyin; kampanya için özel olarak hazırlanmış araç çubuğunu yüklemeniz gerekmektedir. Bu araç çubuğu sayesinde kampanyaya katılmanız ve kampanyaya katılan web sitelerinin linklerine ulaşmanız mümkün olacaktır.

3 Giriş Yapın; Internet Explorer 8 üzerine yılbaşı özel araç çubuğunu kurduktan sonra sol kısımda çıkan Giriş Yapın butonuna tıklayarak e-posta adresinizi vererek siteye giriş yapın.

Haberin Devamı

4 Siteleri Gezin ve Puan Toplayın; yılbaşı özel araç çubuğunu yükleyip giriş yaptıktan sonra herhangi bir websitesine giriş yaptığınızda puan kazanacaksınız. Araç çubuğu üzerinde yer alan kampanya kapsamındaki websitelerine giriş yaparsanız ekstra puan kazanacaksınız.

5 En çok puanı toplayın ve Netbook'u kazanın; gün sonunda en çok puanı toplayan kişi netbook'u kazanacaktır.

Kazananlar:
Kampanya 25-31 Aralık 2009 tarihlerinde 7 gün boyunca gerçekleşecek ve her gün, bir önceki günün kazananlar, http://www.internetexplorer8kazandiriyor.com/ adresinde kazananlar bölümünde duyurulacak.

Ödül olan Windows 7 yüklü Casper Minibook hakkında detaylı bilgiyi www.casper.com.tr adresinde bulabilirsiniz.

Yarışmaya katılmak için tıklayın.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!