Hurriyet.com.tr Twitter’da

Güncelleme Tarihi:

Hurriyet.com.tr Twitter’da
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2009 13:27

Renkli içeriğimize her yerden, dilediğiniz gibi erişebilmeniz için Sosyal Medya sitelerinde de yerimizi aldık.

Haberin Devamı

Twitter hesaplarımızı açar açmaz bini aşkın takipçiyle Twitter’da en çok takip edilen Türk sitelerinden biri olduk. İşte en taze haberlerimizi ve son dakika gelişmelerini Sosyal Medya’dan yakalamak için yapmanız gerekenler:

Twitter kullanıcıları bizi http://www.twitter.com/hurriyet adresinden takip edebilirler. Tek yapmanız gereken üye girişi yaptıktan sonra “Follow” butonuna basmak.

Hurriyet.com.tr’yi friendfeed’den de takip edebilirsiniz. Friendfeed üyeleri, http://www.friendfeed.com/hurriyet adresinden “Abone Ol” (Subscribe) butonuna basmalı.

Ayrıca hem twitter hem friendfeed’de, ilgi alanlarınıza özel hesaplarımızı kullanarak kendinize özel bir hurriyet.com.tr deneyimi yaşayabilirsiniz.

Örneğin, ilgi alanlarınız dış politika, kültür-sanat, ve teknoloji ise http://www.twitter.com/hurriyetplanet, http://www.twitter.com/kultursanat ve http://www.twitter.com/hurriyettekno hesaplarını ayrı ayrı takip edebilirsiniz. Böylece bu bölümlere eklenen yeni içerikler size düzenli olarak ulaştırılır.

Haberin Devamı

İşte tüm twitter ve friendfeed hesaplarımızın listesi:

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!