Huawei'den telefon alacaklara bomba haber: Fiyatı düşecek!

Güncelleme Tarihi:

Huaweiden telefon alacaklara bomba haber: Fiyatı düşecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2019 13:36

Geçtiğimiz haftalarda tanıtılan Huawei Mate X ile birlikte katlanabilir telefon piyasasına adım atan Huawei, gelecek yıllarda katlanabilir ekranlı telefonların fiyatını 1000 euro'ya kadar düşüreceüini açıkladı.

Haberin Devamı

Akıllı telefon piyasasına farklı bir boyut kazandıran katlanabilir ekranlı telefonlar yüksek fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Huawei Mate X adındaki katlanabilir telefonunu 2299 euro gibi bir fiyata satan Huawei, ilerleyen yıllarda fiyatta indirime gidileceğini açıkladı. 

Huawei Ceo'su Richard Yu tarafından yapılan açıklamada  katlanabilir telefonların fiyatlarında 1000 euro'ya kadar indirime gidileceğini açıkladı. Bununla beraber bazı Çin'li üreticilerin bu fiyatı 500 euro seviyelerine indirebileceğini açıklayan Yu, önümüzdekiler yıllarda Samsung'u geride bırakarak pazar lideri olacaklarını açıkladı. 

Huawei Ceo'su Richard Yu katlanabilir telefonların zamanla standart hale geleceğinden de bahsetti bununla beraber katlanabilir ekranların 100-220 inç'e kadar çıkabileceğini belirten Yu, bu ekranların tabii ki arttırılmış sanal gözlüklerle görülebilecek ekranlar olacağını da ekledi.

Haberin Devamı

Dünya çapında en büyük üçüncü telefon üreticisi olan Huawei, bu tür adımlarla kendini daha da ileriye taşıyacak gibi gözüküyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!