Huawei P30 geliyor! İlk tanıtım görselleri yayında

Güncelleme Tarihi:

Huawei P30 geliyor İlk tanıtım görselleri yayında
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2019 09:48

Çinli Huawei'nin bu ay sonunda tanıtmayı planladığı yeni telefonları Huawei P30, Huawei P30 Lite ve Huawei P30 Pro'nun tanıtım görselleri yayınlandı.

Haberin Devamı

Çin'in önde gelen teknoloji markalarından biri olan Huawei, Mart ayı sonunda Huawei P30 serisi telefonlarını dünyaya duyurmaya hazırlanıyor. Paris'te gerçekleştirilecek etkinliğine büyük önem veren Huawei, Huawei P30 serisi telefonların ilk tanıtım görsellerini de yayınladı. #KurallarıYenidenYaz hashtag'iyle paylaşılan görsellerde telefonları görmüyoruz; ancak farklı duvar kağıtları eşliğinde 26 Mart tarihine şahit oluyoruz.

Huawei Mate 20 Pro telefonuyla geçen yıla damga vuran ve tersine şarj özelliğiyle çok konuşulan Çinli teknoloji üreticisi Huawei, bu kez Huawei P30 ve Huawei P30 Pro için kolları sıvadı. Cihaza ait net görüntüler henüz internete sızmasa da, teknik özellikleri bugünden belli olmuş durumda. Öncelikle her iki cihazda da Full HD ekran bulunacak. 6.5 inç'lik dev bir ekranla gelmesi beklenen telefon, 2340x1080 piksel çözünürlük sunacak.

Huawei P30 geliyor İlk tanıtım görselleri yayında

Haberin Devamı

Diğer yandan Huawei P30 ile Huawei P30 Pro arasındaki en büyük park arka yüzde yer alan kameralar olacak. P30 modelinde 3 kamera, Huawei P30 Pro'da ise 4 kamera yer alacak. Ancak bu kameraların teknik detayları henüz netleşmiş değil.

Huawei P30 geliyor İlk tanıtım görselleri yayında

128 GB dahili depolama alanıyla gelmesi kuvvetle muhtemel yeni Huawei telefonlarda 12 GB RAM olacak. Bu da uygulamaların, yani bizzat telefonun oldukça hızlı çalışacağı ve yüksek performans sunacağını gözler önüne seriyor. Aynı zamanda piyasada şu an 12 GB RAM'li bir telefon da bulunmuyor.

Ön yüzünde 24 MP kamera bulunması beklenen Huawei P30 ve Huawei P30 Pro'da 22.5W hızlı şarj teknolojisini destekleyen 4300 mAh batarya bulunacak. Ayrıca Bluetooth 5.0, NFC gibi teknolojileri desteklemesi bir yana artık bir standart halini alan USB Type-C arabirimi bu cihazlarda da kullanılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!